Minden kategória
EN
Ipari hírek

Főoldal>Hírek>Ipari hírek

Speciális építőacél ”ipari klaszter projekt indult be

Idő: 2021-01-12 Találatok: 80

December 12-én a vártnál 55 nappal korábban üzembe helyezték a régi és új kinetikus energia átalakítását célzó nagyprojektet Shandong tartományban – a Shiheng Special Steel „speciális építőacél” ipari klaszterprojektet. A projektberuházás meghaladja a 15 milliárd jüant, ami elősegíti Shandong acéliparának zöld és okossá válását.
A projekt 8 fő gyártósorra terjed ki. Hivatalos üzembe helyezése után éves termelési kapacitása 4.65 millió tonna, és további 20 milliárd jüan értékesítési bevétele lesz, így Shandong tartomány négy fő acélipari klaszterének egyike lesz. Az acélgyártási kapacitás általános csökkenése miatt Shandong a Shiheng Special Steel termelési kapacitását 2.55 millió tonnáról 4.65 millió tonnára igazította, ami egy másik „Shiheng Special Steel” létrehozásának felel meg.
https://www.hongwangstainless.com/products-show/color-stainless-ssteel-coil/
Wang Changsheng, a Tai'an Shiheng Special Steel műszaki főmérnök-helyettese a következőket mondta: „(Eredetileg) egy tuskót csak az egyik sorból lehet kigurítani. Ezúttal egy tuskó 5 acélsort tud egyszerre kigörgetni, és a két gyártósor elérte (éves kibocsátás) a 400 10,000 XNUMX tonnát, ami kétszerese az eredeti sor hatékonyságának, és a felhasznált személyek száma továbbra is ugyanaz. .”
 
PVD színes bevonat rozsdamentes acéllemez001
Annak érdekében, hogy helyet adjon az új projekteknek, a vállalat több mint 10 elavult gyártósort állított le, és több mint 2 millió tonnával csökkentette a termelési kapacitást. Az új projekt környezetvédelmi mutatói jelentősen javultak, a porkibocsátás az állam által előírt köbméterenkénti 10 mg-ról 5 mg alá csökkent. A hulladék teljes körű hasznosítása érdekében a helyi acél- és vegyipari koprodukciós projekt terve. Jelenleg a park több mint 20 nagy- és középvállalkozást gyűjtött össze a vegyi anyagok, a gyógyszerek és a speciális acél kompozit anyagok feldolgozóiparában.

图片 1